10 nyitótánc zene ötlet, melyre elsőként táncolhattok férjként és feleségként

A nyitótánc. Az a megismételhetetlen, romantikus pillanat mielőtt a buli igazából kezdetét venné. Sok pár szerencsés helyzetben van annak tekintetében, hogy milyen zenei aláfestést válasszon, hiszen lehet, hogy számukra ez egy emlékekkel teli dal, mely összeköti őket. Azoknak, akik mégsem rendelkeznek ilyen szerzeménnyel, nehézséget okozhat a választás, hogy mi reprezentálja őket tökéletesen, mint egy pár. Nekik készítettünk egy válogatást, hátha segítségükre lehetünk és könnyebbé tehetjük ezt a feladatot. Érdemes végighallgatni a zenéket, figyelni a szövegére, elképzelni magatokat a nyitótánc helyzetében. Úgy gondoljuk, hogy számos gyönyörű dal közül mindenképpen csak jól dönthettek. Ezen kívül még azt is figyelmetekbe ajánljuk, hogy ez a Ti esküvőtök és semmi gond nincs azzal, ha esetleg nem a klasszikus vonalat szeretnétek követni.

 

Íme a 10-es lista:

  1. Reuben- Nobody loves you

Ne ítéljétek meg a címe alapján. Mély és érzelmekkel teli szám, melynek minden aspektusa a szerelmet fejezi ki, azt a fajta leírhatatlan kötődést , ami egy férj és feleség között alakul ki.

  1. Chantal Kreviazuk- Feels like home

Teljes hangulatváltás, egy sokkal klasszikusabb irányba. Tradicionális nyitótánc zene, a hagyományokat kedvelőknek. Szintén gyönyörű szöveggel és hangzással.

  1. Van Morrison- Into the Mystic

Mi is igazándiból a házasság, ha nem egy rejtélyes és fantasztikus misztérium, ami várja, hogy felfedezzék? Van Morrison country stílusban ad szívből jövő szerenádot nektek, melyben együtt léptek ismeretlen vizekre és egy hatalmas kaland irányába.

  1. Let’s Stay Together, Al Green

A szentimentálisan egyszerű, legyen az idő jó vagy rossz, boldog vagy szomorú, együtt mindenben kitartotok.

  1. A Thousand Years, Christina Perri

Vannak azok a zenék, amiknél már az első dallamok hallattán sírni tudnánk, olyan megható. Ez tipikusan az a zene. Nem csak az Alkonyatban volt szép, nyitótánchoz is valóban gyönyörű.

  1. In Your Eyes, Peter Gabriel

Régi, de nem unalmas. Pörgősebb, mégis megható. Azoknak ajánljuk, akik nem kedvelik a lassú zenéket és inkább egy dallamosabb szerzeményt választanának.

  1. John Legend- All of me

Szintén nem kell annyira bemutatni, népszerű és közkedvelt nyitótánc zene, nem véletlenül. John Legend a saját esküvőjére készítette, minden benne van ami az igaz szerelemről szól. Romantikus, megható és garantált könnyeket idéző.

  1. Wonderful Tonight – Eric Clapton

Mi lehetne csodálatosabb a nagy napotoknál és annál, hogy egymás karjaiban, ölelkezve táncoltok elsőként, mint férj és feleség? A Wonderful Tonight sajátossága (nem is tagadhatnánk le magunkat), hogy ez csendült fel akkor is, mikor a Jóbarátok című sorozatban Monica és Chandler eljegyezték egymást.

  1. At Last – Etta James

Etta James At last száma egyszeriben gyönyörű, csábító, romantikus és klasszikus. Pont olyan, mint perzselő szerelmünk és tüzes tekintetünk, mely feleségünkre/férjünkre vetül táncolás közben.

10.Ray LaMontagne – You Are The Best Thing

És zárásként itt van egy vidám, bohókás zeneszám, mely fiatalos lendülettel repít el Titeket közös utatokra. 🙂

Tudjátok, nincs két egyforma esküvő, ezért mindig mindenben úgy döntsetek, ahogy az nektek a legjobb. A nyitótáncnak nem kell feltétlenül lassúnak lennie, ha Ti a pörgősebb zenéket kedvelitek. Válasszatok olyat, ami a személyiségetek tükrözi, amelynek hallatán jól érzitek magatokat és nem utolsó sorban tudtok rá táncolni. 🙂 Kellemes válogatást kívánunk Nektek.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Create your website with WordPress.com
Kezdjük el
%d blogger ezt szereti: